domingo, 17 de mayo de 2009

Ciutadans del món, ciutadans propers!

Aquesta activitat presentada per Educalia ens permet dins del seu projecte Ciutadans de món crear el nostre propi arbre geneològic per crear la nostra identitat individual per poder després fer una mirada més general i veure les diferents procedències i així poder fer una reflexió sobre les diferents procedències i diversitats culturals que existeixen avui dia al món en el qual vivim. I amb aquesta visió més global poder reflexionar i veure la diversitat com quelcom enriquidor i positiu per a tots.
Llavors educalia ens permatrà mitjançant aquesta activitat ensada per nens entre 7 i 10 anys realitzar amb ells aquests arbres genològics i fer un debat al respecte amb tot el grup fins i tot existiria la posibilitat de convidar familiars de diferents procedències per que així expliquessin particularitats i característiques dels seus pasisos d'origen per així fer més propera a tots aquesta procedència. D'aquesta manera fer el món sencer més proper a l'aula i la comunitat!!
Com a webquest podeu treballar per exemple una d'aquestes procedències com per exemple podria ser els paisos africans de parla francófona: Senegal, Costa d'Ibori, i d'altres... que quins altres??? això ho podèu descobrir seguint aquesta Webquest que ens presenta l'xtec i els seus pràctics recursos pedagògics dirigits a l'educació primària. Aquí la teniu visiteu-la!!!http://www.xtec.es/recursos/webquests/htm/afrique.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario