lunes, 18 de mayo de 2009

Les tres bessones al món de les paraules

Si ensenyem a utilitzar Internet als nens d’una manera educativa poden trobar dins la xarxa, grans pàgines i recursos que els hi seran molt útils i els ajudaran a veure i a conèixer altres coses.
A la web de les tres bessones hi ha molts recursos i hem trobat una activitat que està molt bé i que a la vegada, pot resultar molt útil pels nens i per a treballar el tema dels valors i la convivència.
Dins aquesta web hi ha un apartat anomenat les tres bessones al món de les paraules, que ens ajuda a entrar en contacte i conèixer la diversitat i les llengües del món.
El nen en un principi pot seleccionar la seva llengua natal i desprès el joc li demana el nom i edat de l’usuari. Això farà que els jocs i preguntes siguin adients a l’edat del nen.
Hi ha efectes de so i una veu que va guiant les condicions del joc. Hem trobat molt interessant aquesta web perquè hi ha diferents jocs i opcions: des d’enviar un missatge a un amic amb qualsevol llengua del món, fins a endevinar en quin idioma es parla en les escenes dels dibuixos de les tres bessones. Hi ha memoris i trencaclosques. Aquets recursos faran que el nen tingui molta atenció perquè al mateix temps que aprèn es diverteix. Totes les activitats tenen en compte les llengües del món i expliquen al nen d’una manera molt divertida orígens de paraules i significats.
Entreu a jugar, val la pena!

No hay comentarios:

Publicar un comentario